Pensiunea Tudor ☆☆☆ Baile Felix (de la 155 ron)

by

tudor3

Pensiunea Tudor ☆☆☆

Pensiunea Tudor se află la 500 de metri de centrul satului şi la 800 de metri de băile termale Apollo.Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 100 de metri, iar gara din Băile Felix este la 1 km. Proprietatea este la 800 de metri de băile termale Apollo şi la 1 km de parcul acvatic President.
Pensiunea Tudor ☆☆☆

Toate camerele pensiunii Tudor sunt prevăzute cu acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie cu articole de toaletă.

Oaspeţii au la dispoziţie o terasă în aer liber cu facilităţi de grătar, o zonă de luat masa comună şi o bucătărie utilată complet. Vara, puteţi comanda băuturi de la bar. Există restaurante şi magazine la mai puţin de 2 minute de mers pe jos.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Tudor – Baile Felix vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]