Vila Iris ☆☆ Baile Govora (de la 89 ron)

by

Vila-iris-govora

Vila Iris – Baile Govora ☆☆

Vila Iris ☆☆ Este o constructie noua, finalizata la sfarsitul anului 2007, oferind cazare in 6 camere duble.

Vila Iris ☆☆

Este o constructie noua, finalizata la sfarsitul anului 2007, oferind cazare in 6 camere duble.

La mansarda, fiecare din cele 3 camere are terasa proprie, baie proprie, apa calda permanent, aer conditionat, incalzire centrala, Tv color si mini frigider.

La etaj, sunt 3 camere, 2 cu o baie comuna si 1 cu baie proprie, terasa iar fiecare dintre camere dispun de mini frigider si Tv color.

Intr-un alt corp de cladire se afla o bucatarie utilata in vederea sala de mese de circa 30 m patrati si grup sanitar Mai punem la dispozitia turistilor trei foisoare doua gratare un loc de joaca pentru copii.spatiu amenajat pentru plaja cu sezlonguri minipiscina mese cu umbrele si un miniteren de sport basket volei badminton tenis cu piciorul In livada va asteapta un umbrar cu masa si scaune unde puteti sta in lungile seri de vara.Va asteptam cu placere

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Vila Iris vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Foisor

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]