Pensiunea Bucuria Muntelui ☆☆☆ Bran (de la 150 ron)

by

bucuria muntelui7

Pensiunea Bucuria Muntelui ☆☆☆

Pensiunea Bucuria Muntelui are o locaţie liniştită în Bran şi oferă vedere la Munţii Bucegi.Staţiunea de schi Zănoaga se găseşte la 7 km. La 4,5 km se află o staţie de autobuz. Oraşul Braşov este la 30 km de Bucuria Muntelui.
Pensiunea Bucuria Muntelui ☆☆☆

Situat chiar lângă o pădure, aceasta oferă preparate de casă, acces Wi-Fi gratuit şi spaţii de cazare cu balcon. Castelul Bran, presupusa casă a lui Dracula, se află la 5 km.

Toate camerele au podea din lemn masiv şi TV. Fiecare cameră include facilităţi de călcat şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii au la dispoziţie o grădină cu terasă la soare şi facilităţi de grătar. O bucătărie comună complet echipată poate fi folosită pentru pregătirea mesei. De asemenea, este disponibilă o zonă de living cu o canapea şi masă.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Bucuria Muntelui – Bran vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]