Pensiunea Marina ☆☆☆ Bran (de la 135 ron)

by

marina8

Pensiunea Marina ☆☆☆

Pensiunea Marina stația de autobuz din Bran este situată la 300 de metri, iar Gara din Brașov se află la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina. Castelul Bran se află la 2 km de proprietate
Pensiunea Marina ☆☆☆

Înconjurată de o grădină mare, cu vedere la munți, Pensiunea Marina/ Mir oferă o bucătărie comună și o terasă acoperită, cu facilități de grătar. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, iar toate camerele au balcon.

Facilitățile suplimentare oferite de unitățile de cazare ale Pensiunii Marina/Mir includ TV și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele unități de cazare au dormitor și zonă de living separată. Pensiunea oferă, de asemenea, o sală de conferințe.

Pârtiile de schi de la Zănoaga sunt ușor accesibile, fiind situate la 10 minute de mers cu mașina. La 400 de metri de pensiune se află un magazin alimentar și un restaurant.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Marina – Bran vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00