Vila Roua ☆☆☆ Bran (de la 140 ron)

by

roua111

Vila Roua ☆☆☆

Vila Roua se afla la 5 minute de mers cu maşina de centrul satului Bran şi de Castelul Bran.De la Villa Roua se poate ajunge la Parcul Naţional Piatra Craiului în 20 de minute de mers pe jos. Pârtia de schi Zanoga se află la 8 km distanţă, iar regiunea de schi Poiana Braşov la 30 de minute distanţă cu maşina.
Vila Roua ☆☆☆

Villa Roua are 5 dormitoare, o bucătărie complet utilată şi living. Proprietatea are o saună şi mai multe balcoane. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit.

Bucătăria este prevăzută cu un aragaz şi cuptor, frigider şi cuptor cu microunde, iar băile cu uscătoare de prosoape încălzite. Zona mare de luat masa şi de relaxare are canapele din piele şi un TV cu ecran plat. Este disponibilă, de asemenea, o masă de ping-pong.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Vila Roua – Bran vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00