Complex Cochet ☆☆☆☆ Bușteni (de la 200 ron)

by

complex-cochet

Complex Cochet ☆☆☆☆

Complex Cochet se află între Bușteni și Sinaia, la mai puțin de 3 km de Castelele Peleș și Cantacuzino și Mănăstirea Caraiman. Oaspeții pot pescui păstrăvi la proprietate, care sunt pregătiți apoi de bucătarul-șef. Se oferă Wi-Fi gratuit.

Complex Cochet ☆☆☆☆ Busteni se află între Bușteni și Sinaia, la mai puțin de 3 km de Castelele Peleș și Cantacuzino și Mănăstirea Caraiman. Oaspeții pot pescui păstrăvi la proprietate, care sunt pregătiți apoi de bucătarul-șef. Se oferă Wi-Fi gratuit.

Excursii profesioniste în munți cu jeep-uri, mașini și ghid pot fi aranjate la Complexul Cochet.

Casa în copac de la Cochet oferă o experiența unică pentru mese sau întâlniri. De asemenea, proprietatea are restaurant, bar și zone private de luat masa, cu șemineu sau în foișoarele din grădină. Se oferă specialități din pește, mâncăruri românești și facilități de grătar.

De asemenea, proprietatea oferă piscină interioară, saună și masaje. PlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox și rummy sunt disponibile gratuit.

Fiecare cameră are balcon și cutie de valori. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Unele camere includ cadă cu hidromasaj.

Pârtia de schi din Sinaia este la 5 minute de mers cu mașina, iar Cascada Urlătoarea se află mai aproape.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Complex Cochet – Busteni vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat  bifat Restaurant  bifat Bar bifat  Saună bifat Masaj  bifat Piscină interioară
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]