Hotel Iri ☆☆☆ Bușteni (de la 99 ron)

by

hotel-iri-busteni-6

Hotel Iri ☆☆☆

Hotel Iri ☆☆☆ este situat in statiunea Busteni, la baza partiei Kalinderu. Este inregistrat la Ministerul Turismului cu certificate de clasificare Nr 18223 din 02.08.2012

Hotel Iri ☆☆☆ este situat in statiunea Busteni, la baza partiei Kalinderu. Este inregistrat la Ministerul Turismului cu certificate de clasificare Nr 18223 din 02.08.2012

Amplasat in mijlocul naturii, ofera o priveliste splendida catre masivul Caraiman si crucea Caraiman, fiind locul ideal de petrecere a unui concediu la munte relaxant si distractiv in acelasi timp.

Hotelul dispune de 70 locuri de cazare distribuite in 35 de camere dintre care: 18 sunt camere cu pat matrimonial, 8 camere duble twin si 4 apartamente compuse din 2 camere matrimoniale fiecare.

Fiecare camera dispune de baie proprie precum si alte dotari:

Lcd cu cablu, frigider, balcon sau terasa cu vedere la munte, internet wireless. Parcarea este privata si supravegheata video 24/24 si inclusa in tariful de cazare.

Hotelul detine si o sala de mic dejun cu bar unde se organizeaza si seri speciale pentru clientii nostri.
Deasemenea aveti acces la gratar cu lemne puse la dispozitia clientilor, precum si la foisorul din curte.

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, aveti posibilitatea de acces la echipamente de schi in apropiere, iar cei care doresc sa invete sa schieze, monitorii nostri va stau la dispozitie.

Vara este un prilej minunat de a face drumetii in aer liber si de a vizita imprejurimile.
Pentru aceasta, Hotel Iri va pune la dispozitie ghizi pentru drumetiile montane si organizeaza excursii la cererea clientilor, contracost.

« 1 of 2 »

Perioada:
Camera dublă
Camera Twin
Apartament 2 camere
15.09-29.12 150 Ron 150 Ron   200 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Iri vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Foisor bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]