Hotel Acvila ☆☆☆ Moeciu De Jos ( de la 80 ron )

by

hotacvila1

Hotel Acvila ☆☆☆

Hotel Acvila se afla in localitatea Moieciu de Jos, situata in judetul Brasov, pe DN 73 Brasov – Pitesti, la 30 de km de orasul Brasov, la 25 de km de Predeal si la doar 3 km de Castelul Bran.Accesul in Moieciu, din Bucuresti se face pe drumul European E60, distanta intre cele doua localitati fiind de 182 km.

Hotel Acvila ☆☆☆

Cadrul natural prezinta particularitati deosebite, datorita imbinarii armonioase a diferitelor forme de relief (munte inalt, platou, forma valurita de-a lungul râurilor si vailor ce strabat terenul modelat de o retea hidrografica bogata), toate acestea creând un valoros potential economic si turistic, slab exploatat pâna in prezent.

Zona montana in care este amplasata comuna Moieciu, intre cele doua parcuri nationale Bucegi si Piatra Craiului, creeaza conditii favorabile organizarii si dezvoltarii turismului rural.

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.01-15.12 80 Ron 100 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Acvila – Moeciu De Jos vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]