Complex Cheile Gradistei ☆☆☆ Moeciu De Sus (de la 155 ron)

by

gradistei5

Complexul Cheile Grădiştei ☆☆☆

Complexul Cheile Grădiştei Moeciu din Cheia oferă vile rustice din lemn şi un restaurant cu preparate din bucătăria românească, fiind la 9 km de Castelul din Bran şi la 37 km de Braşov.
Complexul Cheile Grădiştei ☆☆☆

Există un pub cu home cinema, darts, biliard, tenis de masă, karaoke şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară şi terenuri de tenis, la un cost suplimentar.

Camerele au baie privată şi balcon cu vedere la munţii Bucegi sau masivul Piatra Craiului. De asemenea, au minibar, TV cu ecran plat şi o zonă de relaxare.

Staţia autobuzului local este la intrarea în Complexul Cheile. Iarna, există o pârtie de schi în zona proprietăţii şi clienţii pot închiria echipament de schi.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Complexul Cheile Grădiştei – Moeciu De Sus vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]