Hotel The Garden Resort ☆☆☆☆ Moeciu (de la 140 ron)

by

gardenresort

Hotel The Garden Resort ☆☆☆

Este situat la numai 7 km de vestitul Castel Bran la o altitudine de 1035m si va asteapta sa va relaxati si sa petreceti clipe de neuitat intr-un cadru natural deosebit, departe de vacarmul marilor orase.

Hotel The Garden Resort ☆☆☆☆

 

The Garden Resort pune la dispozitia turistilor 1 apartament si 13 camere, dintre care 10 duble matrimoniale si 2 camere duble twin. Toate camerele au o priveliste deosebita catre munti si beneficiaza de urmatoarele facilitati: baie privata, uscator de par, TV prin cablu si internet. Unele camere au o zona de relaxare si de luat masa. Hotelul nu este amenajat intr-un stil traditional, din contra este caracterizat de un stil exotic si cosmpolit punand la dispozitia turistilor sala de biliard, sauna, restaurant cu o capacitate de 80 de persoane si o terasa cu 70 de locuri, cafenea, un loc amenajat de joaca si parcare gratuita. Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 30 de persoane cu toate dotarile necesare, respectiv flipchart, videoproiector, si sistem de sonorizare wireless.

 

Perioada: Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
Dum-Joi 140 Ron 140 Ron 250 Ron
 Weekend 160 Ron  160 Ron 250 Ron

 

Rezervări On-line Pentru a face o rezervare la Hotel The Garden Resort vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

Localizare hartă

Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

[spider_facebook id=”2″]