Hohe Rinne Hotel & Spa ☆☆☆☆ Paltinis (de la 165 ron)

by

rinne660″ />

Hohe Rinne Hotel & Spa ☆☆☆☆

Hohe Rinne Păltiniș este situat la 200 de metri de telescaunul principal, la 3 km de pârtiile de schi Arena Platos şi la 8 km de Arka Adventure Park. Hotelul oferă transfer gratuit la toate aceste locații. Orașul Sibiu este la 30 km.

Hohe Rinne Hotel & Spa ☆☆☆☆

Beneficiind de o locație liniștită în centrul istoric al oraşului Păltiniș, a doua stațiune montană ca mărime din România, hotelul în stil alpin Hohe Rinne Păltiniş Hotel & Spa oferă acces gratuit la un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saune, peșteră de sare și sală de fitness. Wi-Fi gratuit este, de asemenea, disponibil.

Clădirea datează din anul 1894 și a fost complet renovată în 2012. Camerele și suitele de la Hohe Rinne Păltiniș sunt moderne și confortabile, fiecare având minibar, TV prin satelit şi prin cablu și o baie privată.

Restaurantul Conradt and Gutt Café oferă o ambianţă rustică, cu ziduri de piatră și mobilier din lemn, și servește preparate din bucătăria românească și internațională. Copiii se pot distra în clubul modern pentru copii.La cerere, personalul hotelului vă poate oferi informaţii cu privire la zonele de schi sau drumeţii şi vă poate pregăti un prânz proaspăt la pachet, pentru excursiile din timpul zilei.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hohe Rinne Hotel & Spa – Paltinis vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]