Pensiunea Bujor De Munte ☆☆☆☆Paltinis (de la 145 ron)

by

bujor6

Pensiunea Bujor De Munte ☆☆☆☆

Pensiunea Bujor De Munte se află la 5 minute de mers pe jos de staţiunea de schi Arena Platoş.Instalaţiile de schi sunt la mai puţin de 5 minute de mers cu maşina de proprietate. Casa Memorială şi locul de odihnă al lui Constantin Noica se află la 10 km, în timp ce gara din Sibiu este la 27 km de proprietate. Proprietatea poate organiza excursii, la cerere şi la un cost suplimentar.
Pensiunea Bujor De Munte ☆☆☆☆

Oferă camere şi utilizarea gratuită a unei căzi cu hidromasaj în aer liber. Există acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare privată.

Camerele moderne şi elegante oferă un balcon şi o baie privată cu duş. De asemenea, sunt disponibile articole de toaletă gratuite, halate de baie şi papuci. Toate unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Există o bucătărie comună modernă utilată complet, cu o zonă de luat masa. Pensiunea Bujorul de Munte are şi o grădină cu zonă de luat masa în aer liber şi facilităţi de grătar gratuite. Cel mai apropiat restaurant este la numai 100 de metri de pensiune.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Bujor De Munte – Paltinis vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]