Complex Vile Ruia ☆☆☆☆ Poiana Brasov (de la 160 ron)

by

ruia5

Complex Vile Ruia ☆☆☆☆

Complex Vile Ruia Situat central în Poiana Brașov, la aproximativ 400 de metri de pârtia de schi Bradu.Gara Brașov se află la mai puțin de 20 de minute de mers cu autobuzul de proprietate. Peștera Râșnov este la 5 km.
Complex Vile Ruia ☆☆☆☆

Complex Vile Ruia oferă gratuit Wi-Fi și parcare. De asemenea, acesta oferă restaurant à la carte cu preparate din bucătăria românească și internațională.

Există o terasă comună la Complex Vile Ruia, unde oaspeții pot folosi facilitățile gratuite de grătar pentru a pregăti propriile mese. Cei mici se pot distra la locul de joacă pentru copii.

Unitățile de cazare spațioase au bucătărie complet utilată, balcoane și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Băile private includ articole de toaletă gratuite.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Complex Vile Ruia – Poiana Brasov vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]