Hotel House of Dracula ☆☆☆☆ Poiana Brasov (de la 170 ron)

by

dracula2

Hotel House of Dracula  ☆☆☆☆

Hotelul House of Dracula este situat în staţiunea de schi Poiana Braşov, care are o gondolă şi 8 teleschiuri, House of Dracula se află la 12 km de oraşul medieval Braşov.Poiana Braşov se află la 160 km de Aeroportul Otopeni, de lângă Bucureşti. Puteţi închiria maşini de la hotel. De asemenea, oraşul Braşov beneficiază de legături directe de tren spre toate destinaţiile importante din România.
Hotel House of Dracula ☆☆☆☆

Cu vedere la Munţii Carpaţi, acest hotel are un design unic şi oferă un restaurant cu o cramă, un bar şi o zonă spa modernă. Hotelul House of Dracula oferă acces public gratuit la Wi-Fi.

La cerere şi contra cost sunt disponibile microbuze care merg până la baza pârtiilor de schi şi la telecabinele spre vârfurile Cristianu Mare sau Postăvaru.

Restaurantul serveşte o varietate mâncăruri internaţionale, precum şi preparate tradiţionale româneşti.

Camerele sunt decorate cu elemente medievale, precum ziduri de piatră şi mobilier din lemn masiv. Acestea oferă TV prin cablu, minibar şi birou. Băile moderne au podea cu gresie, duş, uscător de păr şi papuci.

Centrul spa şi de fitness de la House of Dracula oferă produse cosmetice de lux şi echipamente moderne.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotelul House of Dracula – Poiana Brasov vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]