Pensiunea Mont Blanc ☆☆☆☆ Poiana Brasov (de la 160 ron)

by

mont2

Pensiunea Mont Blanc ☆☆☆☆

Pensiunea Mont Blanc este amplasată la poalele Muntelui Postăvarul.Autobuzele spre Braşov pleacă de la staţia situată la 50 de metri de hotel. Gara din Braşov oferă legături spre Bucureşti şi alte oraşe mari din România.
Pensiunea Mont Blanc ☆☆☆☆

Pensiunea Mont Blanc oferă camere spaţioase, cu Wi-Fi gratuit şi un balcon. Pensiunea include o saună, terasă şi parcare gratuită.

Centrul istoric al oraşului Braşov este situat la 12 km de Pensiunea Mont Blanc, iar pitorescul lac Mioriţa se află la o scurtă plimbare.

Toate camerele sunt dotate cu un minibar şi o baie privată. Unele camere au vedere spre munte, altele spre pârtiile de schi Bradul.

Iarna se oferă posibilitatea depozitării schiurilor, iar pârtiile de schi Bradul sunt situate la doar 550 de metri. Patinoarul din apropiere se află la 5 minute cu maşina.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Mont Blanc – Poiana Brasov vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]