Pensiunea Casa Dunarea ☆☆☆ Predeal (de la 140 ron)

by

casa dunarea6

Pensiunea Casa Dunarea ☆☆☆

Pensiunea Casa Dunarea este situată la 4 minute de telecabina din Predeal şi la 200 de metri de centrul oraşului Predeal.Una dintre atracţiile populare din zonă este Cascada Tamina, aflată la 6 km. La Castelul Peleş şi în Braşov se poate ajunge cu maşina în aproximativ 30 de minute.  
Pensiunea Casa Dunarea ☆☆☆

Oferă camere cu TV LCD cu canale prin cablu şi acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate.

Fiecare unitate de la Pensiunea Casa Dunărea are frigider, zonă de relaxare şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele dintre unităţile de cazare spaţioase au terasă proprie, intrare privată şi bucătărie.

Recepţia are program nonstop, iar pensiunea oferă servicii de închiriere de echipament pentru schi. Curtea interioară vă invită să vă bucuraţi de grădina sa cu chioşc şi facilităţi de grătar.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Casa Dunarea – Predeal vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00