Pensiunea Medieval ☆☆☆ Predeal (de la 150 ron)

by

pensiuneamedieval

Pensiunea Medieval ☆☆☆

Este situata in Predeal pe E15 (DN1) soseaua Bucuresti-Brasov, in vecinatatea garii Predeal, cu acces spre Valea Rasnoavei, Trei Brazi, Secui si in apropierea partiilor de schi Clabucet si Cocos. De asemenea sunt accesibile cu Telescaunul cabanele Clabucet Garbova, Susai si Piatra Mare.

Pensiunea Medieval ☆☆☆

Pensiunea Medieval este situata in centrul statiunii, in vecinatatea partiilor de schi Clabucet. In imediata apropiere a pensiunii se afla gara Predeal.
Capacitatea totala de cazare a pensiunii este de 44 de locuri dispuse in 10 camere duble, 4 camere cvadruple, cu pat matrimonial si canapea extensibila si 2 camere tip apartament cu jacuzzi sau semineu si cabina de dus cu hidromasaj.
Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, televizor, iar 12 din cele 16 camere sunt prevazute cu balcon.
In restaurantul de 64 de locuri se servesc preparate traditionale din bucataria romaneasca.
Organizam mese festive. Sala de conferinte are o capacitate de 25 de locuri.
In cadrul pensiunii se gaseste singura sala de bowling din statiune.
La parter se afla 4 piste de bowling, jocuri de hockey si fussball cu jetoane si un bar, iar la etaj, 2 mese de biliard pentru amatori.
Facilitatile oferite turistilor cazati la Pensiunea Medieval includ receptie non-stop, room-service, gratar barbeque, internet Wi-Fi, parcare privata gratuita si reduceri de pret la bowling si biliard.

 

Perioada: Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
Dum-Joi 150 Ron 150 Ron 180 Ron 220 Ron
 Weekend 150 Ron  150 Ron 180 Ron  220 Ron
Rezervări On-line Pentru a face o rezervare la Pensiunea Medieval – Predeal vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

Localizare hartă

Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

[spider_facebook id=”2″]