Pensiunea Cabana Gabriel ☆☆☆ Ranca (de la 130 ron)

by

gabriel7

Pensiunea Cabana Gabriel ☆☆☆

Pensiunea Cabana Gabriel se află la 2 km de centrul staţiunii Rânca şi la doar 30 de metri de cea mai apropiată pârtie de schi. Există o staţie de autobuz la 10 metri, iar cel mai apropiat restaurant se află la 150 de metri de proprietate. Peştera Polovragi este la 25 km de pensiune.
Pensiunea Cabana Gabriel ☆☆☆

Toate camerele pensiunii Gabriel au canale prin satelit, vedere la munte şi o baie cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon.

Barul serveşte băuturi şi există o grădină cu o terasă pentru relaxarea oaspeţilor. Puteţi închiria echipament de schi, iar în condiţii bune de zăpadă proprietatea poate fi accesată direct de pe pârtiile de schi.Ofera o piscină în aer liber şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească.Oaspeţii pot utiliza gratuit conexiunea WiFi în zonele publice şi îşi pot parca autoturismele gratuit.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Cabana Gabriel – Ranca vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]