Cabana Schiori ☆☆☆ Sinaia ( de la 210 ron )

by

schiori3

Cabana Schiori ☆☆☆

Cabana Schiori este situata intr-un cadru natural mirific, pe drumul care duce la Cota 1400, Cabana Schiori este locul ideal pentru petrecerea unor clipe de neuitat intr’un ambient placut. Situata la o altitudine de 800 m si fiind cea mai importanta statiune turistica din judetul Prahova, iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna vor descoperi si vor fi intampinati, pe drumul care urca spre cota 1400, de Cabana Schiori. Construita in terase, Cabana Schiori are o vedere splendida asupra peisajului montan inconjurator.Arhitectura contine elemente ale stilului german din orasele de munte care se imbina cu stilul modern ce mizeaza pe deschidere si luminozitate, creand astfel o atmosfera deosebita

Cabana Schiori ☆☆☆

Locatia dispune de 33 de locuri de cazare distribuite in 3 garsoniere, 4 camere duble si 4 duplexuri. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, frigider si baie proprie.Restaurantul are o capacitate de 130 de locuri in interior si 80 de locuri pe terasa. Bucataria noastra va asteapta cu delicioase preparate traditionale romanesti si vanatoresti. Buna dispozitie va este intretinuta de un taraf de lautari apreciat de toti clientii care ne-au trecut pragul.

In afara de bogatul meniu pe care il detine restaurantul, va nvitam sa gustati anumite specialitati, cum ar fi: platou gustari reci, platou vanatoresc, snitel Dracula, pastrav prajit, platou Schiori si papanasi..

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.01-15.12 210 Ron 260 Ron 280 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Cabana Schiori – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]