Hotel Foisoru Cu Flori ☆☆☆☆ Sinaia (de la 99 ron)

by

foisoru cu flori1

Hotel Foisoru Cu Flori ☆☆☆☆

Hotel Foisoru Cu Flori este situat în Sinaia, la 3,5 km de centrul oraşului şi la 1 km de cea mai apropiată pârtie de schi. Castelul Peleş este la doar 600 de metri, iar mănăstirea din Sinaia este la 2 minute cu maşina. Există o parcare privată gratuită.

Hotel Foisoru Cu Flori ☆☆☆☆ oferă camere amenajate elegant, prevăzute cu balcon.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Camerele au TV cu ecran plat şi baie cu duş, papuci de casă şi uscător de păr. Toate camerele includ o zonă de relaxare, iar suitele au canapea extensibilă.

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria internaţională. Barul hotelului Foişorul cu Flori oferă diverse tipuri de băuturi. Hotelul serveşte un mic dejun proaspăt în fiecare dimineaţă. De asemenea, oferă servicii de închiriere auto, iar recepţia este deschisă nonstop.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Foisoru Cu Flori – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]