Pensiunea Boema ☆☆☆ Sinaia (de la 180 ron)

by

boema1

Pensiunea Boema ☆☆☆

Pensiunea Boema este situată in Sinaia, Prahova,Strada Alunis, Nr.6, Cartier Cumpatu. Esti in inima muntelui, dar asta nu înseamna ca te-ai rupt de lumea orasului, de unde iti place sa iei cu tine mereu confortul si sa intalnesti simplitate calda, in care nu iti lipseste romantismul si nici utilitatea.

Pensiunea Boema ☆☆☆

Simplitate calda, in care nu iti lipseste romantismul si nici utilitatea. Tabloul este unic in si din fiecare camera. Nu iti lipseste nici televiziunea prin cablu, nici minibarul, iar cei cu probleme de socializare au liber la wi-fi.Pentru un sejur de familie, spatioasa cat pentru 3, singura mea camera tripla, aflata la mansarda, iti ofera o lumina aparte, prin micul nostru velux. Vino doar daca stii ce inseamna Sinaia! Treci pragul meu, daca esti omul care face dreapta, cand turma face stanga. Cauta aerul tare al muntilor, nu fumul de tigara din taverne. Cand esti satul de vacarmul oraselor si cauti arondismentul rasfatat cu prezenta scriitorilor si iubitorilor de arta, te astept sa-ti gasesti linistea.
Esti liber sa faci ce vrei si iti promit ca iti voi da totul. 5.000 de mp cu care sa-ti umpli timpul, prin padure, ape repezi de munte si cascade, alei de piatra, terase si foisoare, pe pajiste si pe malul helesteului.

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.01-15.12 180 Ron 180 Ron 230 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Boema – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]