Pensiunea Casa Iris ☆☆☆☆ Sinaia (de la 119 ron)

by

casa iris1

Pensiunea Casa Iris ☆☆☆☆

Pensiunea Casa Iris este situată într-o locație liniștită din Sinaia, la 960 de metri deasupra nivelului mării. În apropiere se află numeroase restaurante. Autobuzul public care pleacă din centrul orașului Sinaia are stație la 10 minute de mers pe jos de pensiune. Gara Sinaia este situată la 3,5 km. Oaspeții pot vizita Mănăstirea din Sinaia, aflată la 20 de minute de mers pe jos, sau Castelul Peleş, situat la 10 minute de mers pe jos de Pensiunea Casa Iris.

Pensiunea Casa Iris ☆☆☆☆ are un restaurant care servește preparate din bucătăria românească. În timpul verii, oaspeții pot lua masa, de asemenea, pe terasa cu vedere la munții înconjurători. Stația telegondolei, cu acces la pârtiile de schi, se află la 600 de metri. Accesul la saună este disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele au TV cu ecran plat, birou și baie privată. Acestea au mochetă în culori tomnatice, grinzi din lemn de culoare închisă, precum şi lenjerie de pat şi draperii în nuanțe ocru

.În apropiere se află numeroase restaurante. Oaspeții pot comanda masa de prânz sau cina în cameră. Pensiunea oferă facilități de grătar şi biliard.

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Casa Iris – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Acceptă animale bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]