Pensiunea Maria ☆☆☆ Sinaia (de la 90 ron)

by

p11

Pensiunea Maria ☆☆☆

Pensiunea Maria este situata pe strada Octavian Goga 1A (SENS UNIC), central, chiar ultracentral, vis-a-vis de Parcul Orasului (Dimitrie Ghica) la 60 m pe stanga, din intersectie, dupa Hotel Sinaia. In imediata vecinatate se afla Hotel Palace, Hotel Caraiman si Cazinoul cu salile internationale de conferinta. Gara se afla la 4-5 minute de mers pe jos (se urca scarile pentru a se ajunge la vila).
Telecabina este situata la aproximativ 10 minute de mers pe jos. De asemenea, pot fi vizitate Castelele Peles si Pelisor, aflate la aproximativ 20 de minute de vila.

Pensiunea Maria ☆☆☆

Pensiunea dispune de 9 structuri turistice: 5 apartamente (living si dormitor), o garsoniera (cu jacuzzi) si 3 camere matrimoniale.
Apartamentele pot fi locuite de 2 persoane lejer: familie cu copil/copii/sau 3 adulti. Avand o singura baie, nu aveti intimitate si spatiu ptr 4 persoane. In curtea interioara puteti gasi liniste, intimitate si posibilitatea de a va relaxa la un gratar.
Pentru turistii straini, se asigura transport de la aeroport contra cost!
Vila Maria reprezinta locul ideal pentru a petrece momente unice de liniste si vacante de neuitat, alaturi de cei dragi.Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.
Ca statiune montana, Sinaia ofera multiple posibilitati de practicare a sporturilor de iarna, trasee de alpinism, excursii montane spre Muntii Bucegi si spre Muntii Baiului.
De la Vila Maria puteti sa ajungeti la toate aceste atractii ale orasului Sinaia in scurt timp, pentru ca este situata in centrul orasului. Se poate ajunge cu usurinta la telecabina din Sinaia cu plecare din spatele Hotelului New Montana, la telegondola cu plecare din zona Taverna Sarbului. La telegondola puteti ajunge cu un maxi-taxi care pleacxa de la 50m de pensiune.

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.01-15.12 90 Ron 90 Ron 150 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Maria – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]