Pensiunea Oblique Forest & Spa ☆☆☆☆☆ Sinaia (de la 150 ron)

by

oblique4

Pensiunea Oblique Forest & Spa Sinaia ☆☆☆☆☆

  Este situată în Sinaia, la 500 m de pârtiile de schi și de Castelul Peles.Castelul Pelișor este situat la 400 m de pensiune, Mănăstirea Sinaia, la 2 km, iar centrul orașului Sinaia, la 2,5 km.

Pensiunea Oblique Forest & Spa ☆☆☆☆☆

Pensiunea oferă acces gratuit la o saună, o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, pune la dispoziție Wi-Fi gratuit.

Camerele pensiunii Oblique oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie dotată cu duș sau cadă, uscător de păr și halat de baie. Toate camerele au vedere la munte, unele unități de cazare având şi balcon.

Oaspeții pot lua micul dejun în restaurant în fiecare dimineață. Între alte facilității oferite de pensiune se numără un lounge bar, o grădină, un club pentru copii și un depozit pentru echipamente de schi. Puteţi închiria biciclete de la proprietate.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 99 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Qblique Forest & Spa – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Acceptă animale bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]