Pensiunea Sinai ☆☆☆ Sinaia (de la 80 ron)

by

Casa Sinai ☆☆☆

Casa Sinai este situată în Sinaia, la 800 de metri de zona de schi și de telecabină, şi oferă acces WiFi gratuit, o terasă și facilități de grătar gratuite. Oaspeții își pot pregăti masa în bucătăria comună şi au la dispoziţie un lounge şi o zonă de luat masa comune. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia şi telecabina sunt la doar 10 minute de mers pe jos. Puteţi practica schi şi bob în zonele de schi Kalinderu, Sorica din Azuga şi Clăbucet din Predeal, toate aflate în apropiere.

Casa Sinai ☆☆☆ va ofera cazare in 2 garsoniere, o suita si 6 camere duble, un living spatios si frumos decorat cu o capacitate de 24 locuri, semineu, bar, sala de mese. Are camere spaţioase cu baie privată, TV prin cablu, minibar şi uscător de păr.

Majoritatea camerelor Casa Sinai oferă un balcon cu vedere la vale şi la munte. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toată pensiunea.
Barul pensiunii oferă diverse băuturi, ciocolată caldă, cafea şi gustări. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa pe terasă sau pot organiza grătare în grădina vilei. Pentru copii, există un loc de joacă.

Oaspeţii au la dispoziţie o bucătărie bine utilată cu aragaz, frigider şi ustensile de bucătărie. Aceasta include un aragaz şi un frigider, precum şi ustensile de bucătărie.

La cerere, Casa Sinai oferă servicii de transfer de la Sinaia la Bucureşti.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Casa Sinai – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar bifat Saună
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]