Vila Lucica ☆☆☆ Sinaia (de la 79 ron)

by

lucica1

Vila Lucica ☆☆☆

Vila Lucica este situata pe strada 66A, Calea Bucuresti
Sinaia 106100, Romania chiar la intrarea in Sinaia dinspre Bucuresti. Vila Lucica este alegerea perfecta daca vrei sa te relaxezi intr-o zona linistita .

Vila Lucica ☆☆☆

Vila Lucica este mai mult decat doar o vila. Noi oferim oaspetilor nostri pachete turistice pe care nu le veti regasi in niciun alt loc. Excursii Off Road cu masini 4×4, excursii la Castelul Bran, transferuri in toata Europa, activitati de teambuilding.Vacanta, weekendul sau noaptea (daca esti doar in trecere) petrecuta la noi vor fi perfecte.
Telecabina este situata la aproximativ 10 minute de mers pe jos. De asemenea, pot fi vizitate Castelele Peles si Pelisor, aflate la aproximativ 20 de minute de vila.

Camerele placute si calde, decorate rustic, personalul prietenos, facilitatile gratuite precum locu de parcare, biliardul, internetul, gratarul si terasa precum si locul de joaca pentru copii te vor face sa te simti mai bine decat acasa.

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.01-15.12 79 Ron 99 Ron 149 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Vila Lucica – Sinaia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat
bifat Sală de conferințe bifat Balcon bifat Parcare

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]