Pensiunea Alpina ☆☆☆ Voineasa (de la 140 ron)

by

alpina3

Pensiunea Alpina ☆☆

Pensiunea Alpina  se află în localitatea Malaia, la 20 m de lacul Brădişor.Gara Lotru este situată la 15 km. Stațiunea de schi Transalpina se află la 45 km, iar Aeroportul Internațional Sibiu, la 49 km.
Pensiunea Alpina ☆☆☆

Proprietatea oferă o grădină și WiFi gratuit. La cerere, pot fi organizate excursii cu ghid, precum și excursii de pescuit și plimbări cu barca.

Fiecare cameră de la Pensiunea Alpina are TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții pot folosi facilitățile de grătar și bucătăria comună a proprietăţii. La 500 m puteţi găsi un supermarket. Cel mai apropiat restaurant se află la 12 km.

Facilităţile disponibile la proprietate includ o terasă, un lounge comun, un depozit pentru echipament de schi, o sală de jocuri și un loc de joacă pentru copii.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Alpina – Voineasa vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]