Pensiunea Valahia ☆☆☆☆ Voineasa (de la 160 ron)

by

valahia4

Pensiunea Valahia ☆☆☆☆

Pensiunea Valahia  se află situată în Brezoi, la 7 minute cu mașina de centrul orașului. Gara Lotru este la 7 km de pensiune, iar Parcul Național Cozia se află la 15 minute de mers cu mașina.
Pensiunea Valahia ☆☆☆☆

Pensiunea Valahia oferă Wi-Fi gratuit, o grădină cu terasă, o piscină sezonieră în aer liber și un restaurant. Proprietatea pune la dispoziție gratuit locuri de parcare private.

Toate camerele de la Valahia au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider şi balcon cu vedere la munții din jur. Unele unități sunt dotate cu aer condiționat.

Micul dejun este servit zilnic la proprietate, iar oaspeţii pot lua cina la restaurantul pensiunii. Cel mai apropiat magazin alimentar este la 1 km.

Oaspeții au la dispoziţie un centru de fitness, o saună și o masă de biliard. Biciclete pot fi închiriate de la pensiune.

Perioada:   Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară  
15.09-31.12 120 Ron 120 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Valahia – Voineasa vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

captcha

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Restaurant bifat Bar
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00 – 14:00

 

[spider_facebook id=”2″]