Politica de confidentialitate

Noi respectăm si ne angajam să protejeam confidentialitatea. In continuare va este prezentat modul in care sunt colectate informatiile si practicile de difuzare ale site-ului www.camerelamunte.ro . Am creat această politică de confidentialitate astfel încât să puteti întelege grija cu care ne-am propus să tratam informatiile dvs. personale. Pentru a raporta orice abuz sau daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la această politică de confidentialitate va rugam sa ne contactati la e-mail contact@camerelamunte.ro .

Divulgarea sau schimbul de informatii
Camerelamunte.ro nu va folosi, vinde sau închiria oricare date furnizate de oricare client sau abonat la newsletter unei părți terțe si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea deplina a acestor date.

Colectarea de informații și utilizarea acestora
Camerelamunte.ro colectează informații de la mai multe puncte diferite pe site-ul nostru în scopul de a servi mai bine nevoilor clienților și vizitatorilor. Pentru fiecare vizitator al paginilor noastre web serverul nostru de web, în mod automat, recunoaște și colectează doar adresa IP si informații agregate asupra paginilor vizitate. Pot fi colectate si informațiile oferite voluntar de vizitatori cum ar fi: informațiile rezultate in urma completarii unor chestionare sau adresa de e-mail obtinuta cu permisiune pentru abonarea la alerte e-mail, newslettere și e-mailuri promoționale.
Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a crea profiluri demografice ale abonaților noștri, ale clienților și ale vizitatorilor din site astfel încât să putem îmbunătăți conținutul site-ul nostru si sa putem comunica prin e-mail relevant. Nici o informație nu este partajata cu un terț sau cu alte organizații în scopuri comerciale sau in alte scopuri.

Cookies si alte tehnologii de urmărire
Unele din paginile noastre de web pot folosi cookies si alte tehnologii de urmărire pentru a înregistra informații despre sesiunea de navigare realizandu-se astfel un profil al vizitatorului. Informațiile colectate sunt legate exclusiv de paginile vizitate in site. Acest profil este folosit pentru a adapta continutul in scopul imbunatatirii continue a continutului din site si a uzabilitatii acestuia. Noi nu împărtășim profilul utilizatorilor site-ului nostrucu alte părți terțe.

Confidențialitatea și securitatea
Camerelamunte.ro garantează că nu se va folosi, închiria, vinde, transfera, sau expune în alt mod conținutul informațiilor de urmărire rezultate din clic , mesajul deschis, mesaj citit, sau in oricare alta sursa.

Trimiterea de e-mail comercial nesolicitat (SPAM)
Camerelamunte.ro se angajeaza sa aiba un sistem de abonare la comunicarile prin email bazat strict pe permisiunea abonatilor astfel incat sa fie respectate toate reglementarile legale si bunele practici in ceea ce priveste email marketingul. Camerelamunte.ro nu expediaza si nu va expedia emailuri comerciale unor persoane ce nu au solicitat acest lucru prin abonarea la newsletter.

Dezabonare si actualizare a informațiilor
În cazul în care o persoană dorește să se dezaboneze de la alertele prin e-mail, de la newslettere și de la comunicari promoționale o poate face cu ușurință folosind linkul de dezabonare inclus in fiecare email, poate da un reply la e-mailul primit solicitand să fie eliminat din lista sau ne poate trimite un email la contact@camerelamunte.ro . De asemenea un abonat poate sa ne contacteze pentru a-si actualiza informațiile răspunzând la e-mailuri, trimitindu-ne un email la contact@camerelamunte.ro

Modificări la această politică de confidențialitate
Vom notifica clienții și abonații prin e-mail dacă vom face orice modificări la politica de confidențialitate si vom posta schimbarile pe site-ul nostru cu cel puțin trei (3) zile înainte de a intra in vigoare. Dacă la un moment ne vom hotărî să utilizam informațiile personale într-o manieră diferită de cea a declarata la momentul in care acestea au fost colectate vom notifica abonații și le vom cere permisiunea înainte de a utiliza datele lor cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Camerelamunte.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: servicii hoteliere si de turism; reclama marketing si publicitate. .

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare efectuarii rezervarii de servicii turistice. Refuzul dvs. Determină imosibilitatea efectuarii rezervarii. Nu sunteti obligati sa furnizati datele pentru servicii de reclama, marketing si publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:parteneri contractuali, persoana vizata, reprezentanti legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, societati de asigurare si reasigurare, agentii de colectare a debitelor/ recuperare a creantelor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa contact@camerelamunte.ro , De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră vor fi transferate doar in statele in care urmeaza sa calatoriti, în vederea efectuarii rezervarilor de servicii turistice in respectivele state.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.