Termeni si conditii generale

Rezervarile la unitatile de cazare de pe site-ul www.camerelamunte.ro se fac cu cel putin 2 zile inaintea datei de sosire. Se proceseaza numai rezervarile pentru minim 2 nopti de cazare.

1. ORICE REZERVARE TRIMISA ON LINE SAU FACUTA TELEFONIC ARE CA PUNCT DE PORNIRE OFERTA TURISTICA PUBLICATA PE SITE-UL CAMERELAMUNTE.RO SI IN CONSECINTA SE SUPUNE REGULILOR SI CONDITIILOR AFISATE PE ACESTE SITE-URI.

2. Trimiterea solicitarii de rezervare NU garanteaza rezervarea camerelor.

3. TOATE solicitarile sunt procesate de operatori umani si vor fi confirmate si considerate definitive numai dupa plata serviciilor de cazare (integral sau partial).

4. Plata se face in baza facturii proforme emisa de Camerelamunte.ro si transmise prin fax sau email dupa confirmarea disponibilitatii spatiilor de cazare solicitate.

5. Plata se poate face, prin depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania sau Bancpost, prin ordin de plata sau prin card, in sistem on-line.
Pentru platile prin card, tarifele afisate pe site se majoreaza cu 1,5% .

6. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita un minim de 10% din valoarea totala a serviciilor solicitate si in termenele prevazute in factura proforma.

7. Dupa efectuarea platii, clientul va primi prin fax, email sau prin posta, voucherul care va garanta serviciile turistice solicitate de client.

8. Turistul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura si in voucher (bilet de cazare) pentru a nu aparea neconcordante intre serviciile solicitate de turist si cele facturate de agentie.

9. Rezervarea se considera finalizata numai dupa plata integrala a serviciilor de cazare solicitate.

Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.camerelamunte.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale.
Rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu hotelurile.
Tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.camerelamunte.ro
Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate.
Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.
Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.camerelamunte.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.